Ekstrakt sjemenki grožđa

Ekstrakt sjemenki grožđa
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Risun Bio-Tech Inc je jedan od vodećih proizvođača ekstrakt sjemenki grožđa i dobavljača, Dobrodošli u kupnju tvornice ponude čisti prirodni i 100% prirodne grožđanih ekstrakt od niske cijene i visoke kvalitete.

Ekstrakt sjemenki grožđa

Naziv proizvoda: Grožđa sjeme ekstrakt

Botanički izvor: Vitis Vinifera L.

Dio se koristi: sjeme

Izgled: Crveno-smeđe fini prah.

Specifikacija: 95% Proantocijanidini; 85% polifenola

Test Metodije: UV

Farmakološkim aktivnosti

Ljudski izvješća i rezultati iz laboratorija i životinjske studije pokazuju da grožđe sjeme u prahu ekstrakt svibanj biti koristan za liječenje bolesti srca kao što krv tlak i visoki kolesterol. Ograničavajući lipidnu oksidaciju, phenolics u sjemenkama grožđa može smanjiti rizik od srčanih bolesti, kao što inhibira agregacija trombocita i smanjenje upale. Dok takve studije su obećavajuće, više istraživanja uključujući dugoročne studije na ljudima je potreban za potvrdu početne zaključke. Polifenola koji se nalaze u sjemenkama grožđa je resveratrol koji mogu ometati rak stanica rast i razmnožavanje, kao i inducira apoptozu, u mnoštvu mogućih Kemopreventivna učinaka.

Biološka aktivnost

Preliminarno istraživanje pokazuje da grožđa sjeme u prahu ekstrakt svibanj imati druge moguće protiv bolesti svojstva, kao što u laboratoriju modela: (1) zacjeljivanje —sjemenki grožđa Proantocijanidini inducirani rast vaskularne endotelne faktor i ubrzano liječenje oštećene kože u miševa. Kvarenje zuba (2)--sjeme phenolics mogu spriječiti oralni metabolizam šećera i usporiti rast određenih bakterija koje uzrokuju stomatološke karijes.  (3) osteoporoza, sjemenki grožđa ekstrakti istaknut gustoću kostiju i snagu u eksperimentalne životinje. 4) kože rak - sjemenki grožđa Proantocijanidini smanjio tumor brojeva i smanjena malignost papilomi. 5) UV oštećenja kože —prehrambene Proantocijanidini mogu zaštitu od karcinogeneze i pružiti dodatnu zaštitu od sunca.

Pakiranje detalja:

Neto težina: 25Kg po bubanj. U dvije plastične vrećice s papira-bubanj izvana ili kao gosti zahtjev. Čuvanje: Čuvati u hladnom, suhom i dobro zatvorenoj posudi; Drži se dalje od vlage i jakog svjetla / topline. Rok valjanosti: dvije godine pod navedenim okoliš.


Upit