Kemferola

Kemferola
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Risun Bio-Tech Inc je jedan od vodećih kemferola proizvođača i dobavljača, dobrodošli da kupi tvornicu opskrbe čisti prirodni i 100% prirodne robigenin, rhamnolutein, pelargidenolon, kaempferia galanga L. niske cijene i visoke kvalitete.

Kemferola

Drugi naziv: galanga Kaempferia L.; Robigenin; Rhamnolutein; Pelargidenolon

3, 4', 5, 7-Tetrahydroxyflavone;

3,5,7-Trihydroxy-2-(4-hydroxyphenyl)-4H-1-benzopyran-4-one

Specifikacije: Kaempferol98%

Izgled: Svijetlo žuti kristalni prašak.

Testiranje metoda: HPLC

CAS BROJ: 520-18-3

EINECS BROJ: 208-287-6

Stanovništvo: C15H10O6

Molekularna težina: 286.24

Djelovanje:

Keampferol je snažan antioksidans i pomaže u sprječavanju oksidativnog oštećenja stanica, lipida i DNA. Kemferola čini za sprečavanje arterioskleroze tako što inhibira oksidaciju lipoproteina niske gustoće i stvaranje krvi. Istraživanja su također potvrdila da kemferola djeluje kao Kemopreventivna agent, što znači da inhibira nastanak stanica raka.

Flavonoidi kemferola i kvercetina čini se djeluju sinergistički na smanjenje proliferacije stanica raka, što znači da kombinirani tretmani s kvercetina i kemferola su učinkovitiji od dodatni učinci svakog flavonoidnih. Ovo je zaključak iz studije po ML Ackland et al (u Vivo, Veljača 2005.) pod nazivom "djelovanje sinergističko antiproliferativni flavonole quercitin i kemferola u ćeliju uzgojeno u kulturi stanica humanog karcinoma" ".

Kemferola može pomoći u borbi protiv raka jer smanjuje otpor stanice raka da lijekovi protiv raka kao što su vinbalstine i paklitakselom.


Upit