Amigdalin

Amigdalin
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Risun Bio-Tech Inc je jedan od vodećih amla voćni ekstrakt proizvođača i dobavljača, dobrodošli kupiti tvornica opskrbe čisti prirodni i 100% prirodne amla voće ekstrakt od niske cijene i visoke kvalitete.

Amla voćni ekstrakt

Naziv proizvoda: Amla voćni ekstrakt

Botanički izvor: Phyllanthus emblica L.

Dio se koristi: plod

Izgled: Smeđa fini prah.

Specifikacija: 10:1

Test Metodije: TLC

medicinske koristi amla voćni ekstrakt

Amla ili Indijski ogrozd, je korišten od strane indijskog liječnika za razna kronična stanja uključujući kontrola šećera u krvi.  Amla je Hindi ime dok je u sanskrtu, izraz koji se koristi je Amalaki. Ovo jestivo voće je dobro poznat po svojim visokim sadržajem vitamina C i svojim moćnim antioksidativnim djelovanjem, jače nego mnoge druge biljke.

Botanički naziv
Botanički imena amla su Emblica officinalis Gaertn i Phyllanthus emblica.

Amla korist
Iako Ayurvedski liječnici imaju mnogo iskustva s korištenjem Amla, malo ljudskog istraživanja je dostupna na zapadu. Istraživanje je učinjeno s amla ocjenu svoje uloge kao antioksidans u prevenciji ulkusa za osobe s dijabetesom, za mentalno i pamćenje efekata i svoje anti-upalne koristi. Nažalost, većina istraživanja je učinjeno sa životinjama i vrlo malo ljudskog istraživanja koja nas reci u kojim je uvjetima Ova biljka je od najviše koristi.

Ispitivanja u glodavaca, amla je utvrđeno da je korisna kao antioksidans, kolesterola i šećera u krvi kontrolu, za pamćenje, i korištenje amla je korisna u odlaganja razvoj dijabetička katarakta u štakora.

Antioksidans
Zbog visokog sadržaja vitamina C i polifenoli, amla ekstrakt je moćan antioksidans.

Antioksidativna aktivnost, polifenolne sadržaja i protu-glikozilacija učinka neke Tajlandski ljekovito bilje tradicionalno se koristi u bolesnika sa šećernom bolešću.
Medicinski kemičar 2009 Ožujak; Kusirisin W, Srichairatanakool S, Lerttrakarnnon P, Lailerd N, Suttajit M, Jaikang C, Chaiyasut C. Odjel farmaceutske znanosti, fakultet za ljekarne, Chiang Mai sveučilišta, Chiang Mai 50200, Tajland.
Etanolnog ekstrakta 30 Tajlandski ljekovite biljke, tradicionalno se koristi kao alternativni tretmani kod dijabetesa, su ocijenili za antioksidativna aktivnost. Pet biljke ima snažno antioksidativno djelovanje: Amla Phyllanthus emblica Linn., Terminalia chebula Retz., Morinda citrifolia Linn., Kaempferia parviflora zid. i Houttuynia cordata Thunb., respektivno. Amla je snažnija antioksidativna aktivnost od drugih biljaka. Istraga je pokazala da ukupno polifenola i sadržaj tanina Amla i flavonoidnih sadržaj Houttuynia cordata bila najviša. Rezultati ukazuju da ove biljke su potencijalni izvori prirodni antioksidansi što su slobodni radikali èistaèi aktivnosti i može se koristiti za smanjenje oksidativnog stresa kod dijabetesa.

Kemijska i antioksidans procjena Indijski ogrozd amla dodataka.
Phytother resursa 2009 Siječanj. Poltanov EA, Shikov AN, Dorman HJ, Pozharitskaya ON, Makarov VG, Tikhonov VP, Hiltunen R. otvoreno dioničko društvo 'Diod', 11a Derbenevskaya Avenue, 113114, Moskva, Rusija.
Ova studija procjenjuje kemije i antioksidativni svojstva četiri komercijalne amla voćnih ekstrakata. Svi ekstrakti proizvodi pozitivne odgovore u ukupno fenol, Ukupno flavonoidnih i ukupno tanina testova. Potvrđena je prisutnost pretežno polifenolnih analite, primjerice elaginska i gallic kiseline i corilagin.

Amla za kolesterol
Utjecaj amla (Emblica officinalis Gaertn.) na hiperkolesterolemija i lipidne peroksidacije u kolesterol-hranjen štakora.
J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo). Prosinca 2005., 51 (6): 413-8.
Institut prirodne Medicine, Toyama Medical i farmaceutskog sveučilišta, 2630 Sugitani, Toyama, japanski.
Učinci amla na oksidaciju i kolesterola lipoproteina niske gustoće (LDL) ispitivani su in vitro i in vivo upotrebom Cu(2+)-inducirana LDL oksidaciju i kolesterol-hranjen štakora. SunAmla i etil acetat (EtOAc) ekstrakt amla značajno inhibiran thiobarbituric kiseline (TBA)-reaktivna tvar razini u Cu(2+) izazvana LDL oksidaciju i efekti su jače od probucol. Ovi rezultati sugeriraju da amla može biti učinkovit za visoke razine kolesterola i prevenciji ateroskleroze.

Dijabetes
Je li dijabetes kontrolirati prednosti amla biljka ili amla ekstrakt?
Studija na životinjama pokazuje ovaj biljni dodatak da igra ulogu u smanjenju oksidacijskog oštećenja od povišenog šećera u krvi.

Amla ekstrakti smanjiti oksidativni stres u streptozotocin izazvane dijabetičnih štakora.
J Med hrana. 2005 jesen; 8) 3): 362-8. Bio-prehrana podjela, Taiyo Kagaku Co. Ltd., Yokkaichi, Mie, Japan
Antioksidativna svojstva amla ekstrakata i njihovih učinaka na oksidativni stres u streptozotocin-inducirana dijabetesa Ispitano na štakorima. Amla u obliku ili komercijalni enzimski ekstrakt SunAmla (Taiyo Kagaku Co. Ltd., Yokkaichi, Japan) ili djelić polifenola bogat ekstrakt etil acetata je dao usmeno za 20 dana streptozotocin izazvane dijabetičnih štakora. Amla izdvaja pokazao snažan slobodni radikali čišćenje aktivnosti. Amla je također pokazala jaka inhibicija proizvodnje napredne glikoziliranog krajnjeg proizvoda. Oralna primjena amla ekstrakti dijabetičnih štakora malo poboljšati tjelesne težine i znatno ublažiti različitim oksidativnog stresa indeksi seruma dijabetičnih štakora.

Zaštita od zračenja
Bi uzimanje dodataka ekstrakt amla korisno u tim prolazi kroz terapiju zračenjem ili bi to također štite stanice raka da zračenje pokušava uništiti?

Zaštitni učinak ekstrakt Emblica officinalis Against Radiation-Induced oštećenja u miševa.
Integr rak tamo. 2009 Ožujak; Jindal A, Soyal D, udio A, Kanita u redu. zračenja i raka biologije laboratoriju, Zavod za zoologiju, univerziteta Rajasthan, Jaipur, Indija.
Radioprotektivni učinak ekstrakta amla ispitivana je na miševima. Švicarskim albino miševima bio izložen gama zrake (5 Gy) u odsutnosti (kontrola) ili prisutnosti (eksperimentalno) ekstrakta amla, oralno 100 mg/kg tjelesne mase, jednom dnevno tijekom 7 uzastopnih dana. Primjerak tankog crijeva (jejunum) je uklonjen od miševa i studirao na različite obdukcije intervalima od 12 sati do 30 dana. Kontrolu životinja, kripta stanične populacije, mitoze i resica dužina znatno smanjena na dan 1; to kasnije počeo povećavati postupno ali nije dostigao normalne razine čak i na zadnji interval autopsiju. Životinje primaju amla ekstrakt prije zračenja je veći broj kripta stanica i mitotske slika u usporedbi s netretiranih droge kontrolu uopće obdukcije intervalima. Zračenja životinja rezultirala dozi uzdignuće u lipidnu peroksidaciju i smanjenje glutationa kao i koncentracija katalaze u crijevu u 1 sat nakon zračenja. Nasuprot tome, amla ekstrakt tretman prije zračenja uzrokovao značajan osiromašeni u lipidnu peroksidaciju i povećanje u glutation i katalaze.

Kože i kolagena
Tip i promicanje Pro-kolagena i anti-klostripaina aktivnosti ekstrakta Phyllanthus emblica mišjih fibroblasta.
J Cosmet Sci. 2009 Srpanj-Kolovoz; Chanvorachote P, Pongrakhananon V, Luanpitpong S, Chanvorachote B, Wannachaiyasit S, Nimmannit U. Chanvorachote P, Pongrakhananon V, Luanpitpong S, Chanvorachote B, Wannachaiyasit S, Nimmannit U. Zavod za fiziologiju, Odjel za farmaceutske znanosti, Chulalongkornov sveučilišta, Bangkok, Tajland.
Kao dio u tijeku potraga za roman farmakološke aktivnosti amla, za istraživanja pokazala tipa ja kolagena promicanje i anti-klostripaina učinke na primarna fibroblasta stanica. U koncentraciji od 0,1 mg/ml, amla ekstrakt značajno povećava tip sam Pro-kolagena razini veća je od kontrole se ne liječi. Emblica ekstrakt uzrokuje približno 7.75-fold veći tipa Pro-kolagena indukcije u odnosu na poznati biljni kolagen obogaćivanja asiaticoside na isti tretman koncentraciju. Amla ekstrakt inhibira klostripaina aktivnost u dozi. Ovaj biljni ekstrakt je obećavajuće farmakološki učinak koristi sintezu kolagena i štiti protiv njegove degradacije i može se koristiti kao prirodni sastojak protiv starenja.

Sperma zaštitu od toksina i lijekova
Spermatotoxic učinak okratoksina a njegove melioracije po Emblica officinalis vodene ekstrakt.
Acta Pol Pharm. 2009 Studeni-Prosinac; Što se dogodilo D, Verma R. toksikologiju odjel, Zoologijski Zavod, fakultet Sveučilišta od Ahmedabad znanosti, Gujarat sveučilišta, 380 009, Indija.
Za istraživanja je provode za procjenu spermatotoxic učinak okratoksina a melioracije Emblica officinalis vodene ekstrakt. Kada Muški albino miševa su liječeni ohratoksin. opažene su promjene u raznim reproduktivne parametre (broj spermija, pokretljivost spermija, sperma održivost i plodnost), kada dodatno tretirane s vodenim ekstrakt Emblica officinalis (2 mg/životinja dan 45 dana) melioracije je primijetio u ohratoksin izazvane spermatotoxic efekt. Kada normalne ljudske sperme stanične suspenzije je liječena ohratoksin (in vitro), zapaženi su različite morfološke promjene. Ovo su ublažiti, uz vodene ekstrakt Emblica officinalis.

Amla biljka kemija
Ova biljka ima mnoge tvari, uključujući apigenin, gallic kiselina, elaginska kiselina, chebulinic kiselina, kvercetin), chebulagic kiselina, corilagin, isostrictiniin, metil gallate i luteolin. Tanini u amla uključuju Phyllaemblicin B, emblicanin A (37%), emblicanin B (33%), punigluconin (12%) i pedunculagin.

Amla dopuniti dostupni u trgovinama ili na internetu
Amla dodatak - raj bilja 100% ekstrakt Ivana 20:1. Amla voćni ekstrakt (Phyllanthus emblica) 20:1 (odgovara 5000 mg svježe cijeli plod) - 250 mg. raj biljaka Amla ekstrakt je prirodno izvađen koristeći samo najfinije kvalitete voće uzgaja u iskonski ambijent niže Himalaje.

Amla praha korištenje
Amla praha je svjetlo smeđe boje s adstrigentno mirisom. Amla praha prodan u pola kilograma vrećice, predložio korištenje jedna čajna žličica dnevno ili kao što je potrebno

Djelovanje:

To uglavnom liječenje hladno i vrućica, kašalj, grlobolja, difterija, žeđ, probavne smetnje, bolovi u , kronični hepatitis, hipertenzije, pretilosti, hiperlipidemija, vlažne topline edem, izmokravanja, itd.

COA je amigdalin

Stavku

specifikacija

rezultat

metoda

Za spojeve

NLT 98.0%amygdalin

98,50%

HPLC

Organoleptičkih
Izgled

Fini prah

U skladu

NLS-QCS-1008

Boja

bijeli

U skladu

GB/T5492-2008

Miris

Karakteristika

U skladu

GB/T5492-2008

Okus

Karakteristika

U skladu

GB/T5492-2008

Razdvojeni koristi

Sjeme

U skladu

/

Načinu sušenja

Spary sušenja

U skladu

/

Ekstrakt otapala

Voda i etanol

U skladu

/

Fizičke karakteristike
Veličina čestica (80mesh)

100.0%pass40mesh

U skladu

GB/T 5507-2008

Vlaga

< 1,50%

1,10%

GB/T 14769-1993

Pepeo

< 1,50%

0,25%

AOAC 942.05, 18.

Topljivost

Topiv u etanol, metanol i tople vode itd.

U skladu

Vizualni

Talište

223-226 ℃

224-225.5

GB21781 2008™ MOGU

Specifična optička rotacija

-40.0 ° ~-45.0 °

-42.6

GB 613-88

Ostatak otapala

Eur.Pharm

U skladu

AOAC 986.15, 18.

Pesticida

Negativne

U skladu

AOAC 971.21, 18.

Teški metali
Ukupno teških metala

< 10.0%ppm

U skladu

USP < 231 >, metoda II

Kao

< 2.0%ppm

U skladu

AOAC 986.15, 18.

Pb

< 2.0%ppm

U skladu

AOAC 986.15, 18.

CD-a

< 0.5%ppm

U skladu

AOAC 986.15, 18.

HG

< 0.5%ppm

U skladu

AOAC 971.21, 18.

Ostatke pesticida
666

< 0.2%ppm

U skladu

GB/T5009.19-1996

DDT

< 0.2%ppm

U skladu

GB/T5009.19-1996

Mikrobiološki test
Ukupna

< 1, 000fu/g

90fu/g

AOAC 990.12, 18.

Ukupno kvasac ili plijesni

< 100fu/g

15fu/g

FDA (BAM) poglavlje 18, 8 Ed.

E. coli

Negativne

Negativne

AOAC 997.11, 18.

Salmonela

Negativne

Negativne

FDA (BAM) Poglavlje 5, 8 Ed.


Upit