Konferencija udruge Shaanxi biljke ekstrakt industrije

Associassion konferencije Shaanxi biljnih ekstrakta industrije

Siječanj 22, shaanxi biljnih ekstrakta industrija udruga održana osnivačka konferencija, pokrajinske i gradske vođe i relevantne shaanxi biljnih ekstrakta industrije 520 delegata na sastanku.
Shaanxi je jedan od rodnog mjesta utvrđena u Kini, u tvrtki više od 600, proizvodnja više od 2000 vrsta sorti. Rastući mm (15 godina za redom, prosječan rast od 25% godišnje), industrija treba udruga koja možete postaviti standarde, reguliranje industrije, kao što su raspored industrije u budućnosti, kako bi se promicalo zdrav i pravilan razvoj industrije. Utvrđena udruge provincije shaanxi u 62 i bit će tvrtke sa naporima, nastaje u povijesnom trenutku.
Osnivačka konferencija iz zemlje više od 320 utvrđena poduzeća došla čestitati, čak 580 osoba pohađala. Konferencija razmjera u provinciji shaanxi i čak i Kinezi su visoki.
Drugog dana akademski BBS, iz "perspektive i izazovi", "veliki podataka", "odgovornost", "utvrđena trend", "tehnologija" i "utvrđena inovacija" šest dimenzija potpuno odvijao, suhe robe, širinu i dubinu, nije iz neke u provinciji shaanxi, je također rijetka u zemlji.
Shaanxi biljnih ekstrakata industrija udruga se sastoji od shaanxi u biljne ekstrakte proizvodnje, upravljanja, upravljanje i tehnologija istraživanja jedinice zajednički postaviti u pokrajini neprofitne socijalne organizacije, mnoge tvrtke samodiscipline upravljanje udruga i sredstva za razvoj pod koncept zajedničkog razvoja i pobjeda suradnje. Shaanxi biljka ekstrakt industrija udruga zhi-banda Chen u osnivačka konferencija govor je snažan, prirodni biljni ekstrakti je održavati zdrav život čip, utvrđena udruga će voditi ljude da konzumiraju normalan prirodni biljni zdravlje hrana i lijekovi, održavati kvalitetu života i zdravlje, shen, također ponudio: graditi elektranu ekstrakt sadržaj high-end proizvodnje kao misija udruženja , na razvoj shaanxi utvrđena u novu orbitu.