Pursylin ekstrakt podrška kontroli šećera u krvi

Pursylin ekstrakt podrška kontroli šećera u krvi


Nove kliničke studije potvrđuju pozitivne učinke luka· asane, ekstrakt biljke Pursylin (Portulaca oleracea L.), na razine šećera u krvi u odraslih bolesnika s dijabetesom tipa 2.

Dvostruko slijepom, placebom kontroliranom kliničkom ispitivanju djelotvornosti i sigurnosti Pursylin ekstrakta u kontroli razine glukoze u krvi je objavio ovo proljeće u časopis ljekovite hrane Wainstein, et al.1. Kliničkom ispitivanju cilj je bio ocijeniti djelotvornost i sigurnost Pursylin ekstrakt u poboljšanju kontrole glukoze u krvi, krvni pritisak i profil lipida u odraslih tip 2 šećerne bolesti. 63 ispitanika dobio 180 mg/dan ili odgovarajući placebo u trajanju ili 12 tjedana.

Homeostaze glukoze je procijeniti mjerenjem Hb1Ac razine, dugoročno marker za kontrolu glukoze u krvi i koji ovisi o koncentraciji glukoze u krvi i odražavaju prosječne glukoze prije dva do tri mjeseca. Nalazi pokazuju da Frutarom's Pursylin ekstrakt djelotvoran u poboljšanju kontrolu glukoze u krvi u dijabetičara tipa 2, što je smanjenje vrijednosti HbA1c. Nakon 12 tjedana liječenja ispitanika imalo je smanjenje vrijednosti HbA1c.

"S obzirom na zapanjujući statistike na dijabetes predstavljeni od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) na svjetski dan zdravlja, Portusana je ovo istraživanje vrlo obećavajuće," kaže Rudy Simons dr.sc., voditelj proizvoda za Frutarom zdravlje BU. Izvješću WHO objavio dramatično povećanje od 108 milijuna odraslih slučajeva dijabetesa 1980 (4,7% globalne populacije) 422 milijuna 2014 (8,5% stanovništva). Nezdravi stil života, kao i nepravilna prehrana i nedostatak vježbanja, smatra glavni razlozi za to alarmantno povećanje.

Portusana je biljni ekstrakt od uobičajenih biljnih Pursylin, Portulaca oleracea, biljka sa dugo tradicionalne koristiti kao hrana i lijek u mediteranskoj regiji. Znanstvenici na Frutarom proizlaze Portusana ekstrakt iz najvišeg kvaliteta Pursylin, koncentraciji aktivne tvari. "Mi smo kontrolu kvalitete Portusana u cijelom procesu proizvodnje iz sirovina izvor na konačni proizvod," objašnjava Simons. "Koristeći naš EFLA® HyperPure tehnologija tijekom proizvodnog procesa, također osigurati sukladnost Portusana s novim 2015/1933 PAH Uredbe za maksimalnu razinu Pau u hrani dodataka."

Rezultat ovog istraživanja potvrđuje ranije nalaze na prethodni, otvorenih aplikacija suđenje demonstrira Frutaromskladu biljka ekstrakt za kratkoročne i dugoročne podrške za kontrolu razine glukoze u krvi svjedoče krvi glukoza oznaka HbA1c.

"U svjetlu sve veće zabrinutosti oko globalnog porasta dijabetesa, ovaj ostvarena publikacije podržava nalaza koji Frutarom je skladu biljka ekstrakt se savršeno uklapa u zdrave prehrane za one koji trebaju kontrolirati i održavati zdrav razina" Simons naglašava. "To zahtijeva vrlo malu dozu — 180mg na dan, i ima vrlo blagi okus."