Prednosti Ginseng ekstrakt

Prednosti Ginseng ekstrakt


Azijski ginseng ima povijest od biljnih koristi više od 5000 godina. To je jedan od najviše cijenjen biljnih lijekova na istoku, gdje je stekao gotovo čaroban ugled za bitak u mogućnosti za promicanje zdravlja, tjelesne snage i produžiti život. Roda ime Panax je izvedeno od grčke riječi značenje "panaceja" ili "all-healing"; vrsta ginsenga je rekao da znači "čudo svijeta". Oba izraza pogledajte ljekovitog vrline biljke. U posljednjih deset godina to je stekao popularnost na zapadu i na blagotvorno djelovanje ginsenga i sastav postoji opsežna literatura.


Zdravstvene prednosti


Nedavna izvješća na farmakologiju ginsenga pokazuju širok spektar efekata, uključujući utjecaj na središnji živčani sustav, endokrini i novije spoznaje o adrenokortikalnoj sustavi, interna, organi, metabolizam, krvni tlak i šećer, gonadotropni aktivnosti, stanični starenje, tumori i stres. Ginseng se smanjiti stres, povećati seksualnu aktivnost i olakšati parenja u laboratorijskih životinja. Biljka je izvijestio da biti učinkovit u održavanju opstanak vrijeme tijekom srčanog zastoja. To je izvijestio da pokaže hipoglikemijsko djelovanje. Azijski ginseng također prepoznat da zaštiti testisa od 2,3,7,8-tetrachloro-di-benzo-di-p-DIOXIN izaziva oštećenja testisa. Ovaj poseban dioksin je najopasniji možda najotrovnije kemijske grupe poznate znanosti. Dioksini su poznati da uzrokuju rak kod ljudi.

Ginseng je naveden kao koristan u liječenju anemije, raka, depresije, dijabetesa, umor, hipertenzija, nesanica, šok, učinci zračenja, djelovanje morfija i kokain korištenja, okoliša, fizički i psihički stres i kronične bolesti. Priča se da djeluje kao stimulans, unaprijediti izdržljivost, povećati životni vijek, opuštanje živčanog sustava, poboljšanje mentalne svijesti, poticanje odgovarajuće hormonalne funkcije, poboljšati razine lipida, niži kolesterol, poboljšati rast živaca i povećati otpornost na bolesti. To je bio korišten za povećanje apetita i tjelesne energije, regulirati menstruacije, olakšati porođaj, povećati plodnost žene i liječenje Parodontne bolesti.


Ginsenosides su raznolika skupina steroidal saponini koji pokazuju mogućnost ciljanja bezbroj tkiva, stvarajući niz farmakoloških reakcija. Međutim, mnoge mehanizme ginsenoside aktivnosti još uvijek nepoznat. Od ginsenosides i ostali sastojci ginsenga proizvesti učinke koji su različiti, a jedan ginsenoside pokreće više akcije u istoj tkiva, ukupnom farmakologije ginsenga je ostaje izuzetno kompleksne i ezoterične.